Marc 21 DDC KHTG KD KHTG CD

MỤC LỤC LIÊN HỢP VIETBIBLIO

Giới hạn kết quả tìm kiếm bằng dấu *:
Ví dụ: Toán 2, Tập 1, xuất bản năm 2010, Bộ sách Cánh Diều => Nhập: Toán 5*T.1*2010*Cánh Diều
Tên sách hoặc ISBN:
Thư viện:
Tìm thấy: 3.

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1722802. Probiotics in food: Health and nutritional properties and guidelines for evaluation: Report of a Joint FAO/WHO Consultation on Evaluation of Health and Nutritional Properties of Probiotics in Food including Powder Milk and Live Lactic Acid Bacteria, Cordoba, Argentina, 1-4 October 2001 -- Guidelines for the evaluation of probiotics in food : report of a Joint FAO/WHO Working Group on Drafting Guidelines for the Evaluation of Probiotics in Food, London, Ontario, Canada, 30 April - 1 May 2002.- Rome: FAO, 2006.- viii, 50 p.; 30 cm.- (FAO food and nutrition paper, 0254-4725 ; 85)
    ISBN: 9251055130
(Dietary supplements; Food; Food; lactic acid bacteria; ) |An toàn thực phẩm; Công nghệ vi sinh; Vi sinh học thực phẩm; Biotechnology; Microbiology; |
DDC: 616.3301 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1681526. The genera of lactic acid bacteria: Vol.2.- 1st.- London: Black Academic and Professional, 1995; 398p..
    ISBN: 075140215X
    Tóm tắt: In this book, a chapter is devoted to each of the principal genera of lactic acid bacteria which are now recognised. Each chapter includes discussion of the phylogenetic position of the genus in question and its relationship features which are characteristic of the genus, and descriptions of the species in the genus
(lactic acid bacteria; ) |Vi khuẩn; |
DDC: 572.3 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Phần mềm dành cho TV huyện và trường học1679254. Genetics and biotechnology of lactic acid bacteria/ Edited by Michael J. Gasson, and Willem M. De Vos.- London: Blackie Academic and Professional, 1994.- xi, 300 p.: ill.; 24 cm.
    ISBN: 075140098X
    Tóm tắt: This book provides an overview of current research in this important area and is directed at geneticists, food technologists and biotechnologists in the academic world and industry
(Bacterial genetic engineering; Kỹ thuật di truyền vi khuẩn; ) |Công nghệ sinh học; Di truyền học vi khuẩn; | [Vai trò: Gasson, Michael J.; Vos, Willem M. de; ]
DDC: 572.3 /Nguồn thư mục: [SCTHU].

Trang sau |
VUC là mục lục liên hợp, dành cho các thư viện sử dụng hệ thống tự động hóa thư viện VietBiblio có thể tìm kiếm và khai thác nhanh chóng dữ liệu thư mục bao gồm hình ảnh bìa sách.
Với VietBiblio, hàng trăm thư viện có quy mô nhỏ đã nhanh chóng thực hiện tự động hóa trong điều kiện còn khó khăn về kinh phí và nguồn nhân lực.